Home Tags Darmogandul

Tag: Darmogandul

Serat Darmogandul

BEBUKA Sinarkara sarjunireng galih, myat carita dipangiketira, kiyai Kalamwadine, ing nguni anggeguru, puruhita mring Raden Budi, mangesthi amiluta, duta rehing guru, sru sêtya...

FACEBOOK

821FansLike

MAJAPAHIT