Home Tags Sabdo Palon

Tag: Sabdo Palon

Ramalan Sabdo Palon

Sinom : Pada sira ngelingana, Carita ing nguni-nguni, Kang kocap ing serat babad, Babad nagri Mojopahit, Nalika duking nguni, Sang-a Brawijaya Prabu, Pan samya pepanggihan, Kaliyan Njeng Sunan Kali, Sabda Palon Naya Genggong...

FACEBOOK

825FansLike

MAJAPAHIT