Sunan Kalijaga Archives - sastra bali

KIDUNG ARAS

By | Geguritan | No Comments

Eling eling ingkang guling, Aja lali lali nendra, Wong turu adoh kang asih, Aluk carem aneng gunung, Cireme mengke tan sepi, Panggaripta kang pamuji jati bale aras kang sasaka mulya kirun pisaka tengene wanga kirun kang hatungu saka kira panggere wesi anolak lara ing badan satru lawan musuh panggere rijatullah Ander-ander kulhu balik kang linuwih ambalik sakehing lara. satru musuh balik pada wedi pamidangan baitul mukadis kulhu balik pangarane ambalik

Read More